Qui som

QUI SOM

El  Club Patí Claret, provinent de la Secció de Patinatge de la Unió Esportiva Claret, es dedica a l'aprenentatge i perfeccionament del patinatge artístic. El cos tècnic està format per entrenadors i monitors qualificats i amb anys d'experiència en la practica del patinatge artístic.

Durant la temporada les patinadores es van preparant pels esdeveniments als quals participen:


Cap el desembre el club organitza una competició per grups. Es tracta d'una petita prova on es valora la creativitat y la coordinació entre els membres del grup. Això els ajuda a les patinadores a millorar la seva expressió corporal, el seu sentit del ritme i el treball en equip.


Abans de setmana santa es realitza la Prova Social, una competició individual entre els membres del nostre club per posar a prova el seu nivell. 


Finalment, la temporada acaba amb un gran festival de fi de curs on cada grup realitza un ball amb una temàtica concreta.


Tant en Setmana Santa com a l'estiu el club ofereix un intensiu de patinatge per a totes aquelles patinadores que vulguin millorar, ja siguin del club o no. Els intensius van a càrrec del director tècnic David Dalmau.🛼 Vine a coneixe'ns! 🛼